» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. június 03

2018. május 27.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
 2. Irodai időben lehet szentmiséket előjegyeztetni a plébánián!
 3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 4. Kérjük a kedves testvéreket, fogadjanak örökbe egy kis területet a templom, és a plébánia előtti kertből, ami gondozása nagy segítség. Előre is köszönjük!
 5. Köszönetet mondunk a Szent gyermekség találkozó megszervezőinek, segítőinek.
 6. A családtábor nagyon jól segíti, hogy Egyházközségünk közösséggé, a családok és egyedülállók otthonává váljék. Jó példa erre a múlt évben megtartott alkalom. Amint hallották a kedves testvérek, ebben az évben is meghirdettük a családtábort, amire a jelentkezés be is telt. Mivel a részvételi hozzájárulás duplájára emelkedett, több családnak gondot jelent a tábor finanszírozása, különösen a több gyermeket nevelőknek. Ezért kérjük, hogy aki megteheti, külön adománnyal segítse a tábor kiadásait. Az adományokat a sekrestyében, a plébánián, vagy Sándor atyának lehet odaadni. Köszönjük a nagylelkű adományozók segítségét!
 7. Idei hittanos táborunk július 28. – augusztus 4. között lesz Zebegény közelében. A hittanórákon mindenkihez eljuttattuk a jelentkezési lapot. Kérjük vissza a kitöltött lapokat.
 8. Még hétfőn lehet papírt hozni a plébánia udvarán elhelyezett konténerbe.
 9. A nyári hónapokban (június, július és augusztus) nem lesz Kisalagon szombat esti szentmise.
 10. Június 1-jétől a péntek esti szentmisék este fél 7-kor, a vasárnap esti szentmisék este 7 órakor kezdődnek.
 11. Ismét megrendezésre kerül a már hagyományosnak mondható XIII. „Zeng a lélek” népművészeti fesztivál 2018. június 9-én, szombaton délután a plébánia udvarán. A fő műsorban Herczku Ági és a Páva győztes Kalotaszeg Legénytársulat lép fel. Minden további információ a honlapon olvasható: www.zengalelek.hu
 12. Gyalogos zarándoklatra van lehetőség Czestochowába és Krakkóba a nyáron. A programokról bővebb információt a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
 13. Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe a júniusi rózsafüzér imaszándékot, amely így szól: Hálaadásul az iskolai év végén; Az újmisés papokért, egyházközségünk és egyházmegyénk papjaiért, szerzeteseiért
 14. Szeretettel köszöntjük a Bulcsú, Norbert, Cintia, Róbert, Medárd, Félix, Annabella, Margit és Gréta nevű testvéreinket, akik a héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!