» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. augusztus 12

2018. augusztus 12.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
  2. Köszönjük azok munkáját, akik segítenek rendben tartani a plébánia és a templom előtti virágos kertet!
  3. Bérmálás lesz a jövő évben templomunkban. Aki szeretne bérmálkozni, augusztus 31-ig jelentkezzen Sándor atyánál. A bérmálkozás feltétele: betöltött 18 életév, és rendszeres szentmise látogatás.
  4. Az első bérmálási oktatás szeptember 9-én, vasárnap, a 10 órakor kezdődő szentmise után lesz a plébánián.

  5. Az Otthon Segítünk Alapítvány fóti szervezete ingyenes felkészítő tanfolyamra várja azokat a Fóton és környékén élő szülőket, nagyszülőket, akik heti 1-2 alkalommal baráti, gyakorlati-lelki segítséget nyújtanának kisgyermekes családoknak. A tanfolyam elvégzése után önkéntesként járnának a családokhoz, kisegítve őket a kisebb nehézségekből. A gyerekek mellett végzett önkéntes munka olyan szolgálat, mely megszépíti a családok és a segítők mindennapjait is. Szeretettel várnak kortól és nemtől függetlenül mindenkit! Jelentkezni lehet az osafoti@gmail.com e-mail címen, vagy a (20)443-9616 telefonszámon.
  6. Hamarosan elérkezik aug.20-a, templomunk egyik búcsújának napja. Kérjük a Kedves Testvéreket, minél többen legyenek jelen az ünnepi szentmisén (de. 10 –kor), és aki teheti, öltözzön népviseletbe. Szívesen látunk más településről érkezett népviseletbe öltözött vendégeket is.
  7. Szeretettel köszöntjük az Ipoly, Mária, Ábrahám, Rókus, Jácint, Ilona, Ilka és Huba nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!