» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. augusztus 26

2018. augusztus 26.

HIRDETÉSEK

 1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
 2. Köszönjük azok munkáját, akik segítenek rendben tartani a plébánia és a templom előtti virágos kertet!
 3. Bérmálás lesz a jövő évben templomunkban. Aki szeretne bérmálkozni, augusztus 31-ig jelentkezzen Sándor atyánál. A bérmálkozás feltétele: betöltött 18 életév, és rendszeres szentmise látogatás.
 4. Az első bérmálási oktatás szeptember 9-én, vasárnap, a 10 órakor kezdődő szentmise után lesz a plébánián.

 5. Az Otthon Segítünk Alapítvány fóti szervezete ingyenes felkészítő tanfolyamra várja azokat a Fóton és környékén élő szülőket, nagyszülőket, akik heti 1-2 alkalommal baráti, gyakorlati-lelki segítséget nyújtanának kisgyermekes családoknak. A tanfolyam elvégzése után önkéntesként járnának a családokhoz, kisegítve őket a kisebb nehézségekből. A gyerekek mellett végzett önkéntes munka olyan szolgálat, mely megszépíti a családok és a segítők mindennapjait is. Szeretettel várnak kortól és nemtől függetlenül mindenkit!Jelentkezni lehet az osafoti@gmail.com e-mail címen, vagy a (20)443-9616 telefonszámon.
 6. A Teréz Misszió (Imamozgalom a papokért) országos találkozója Egyeken lesz, szeptember 29-én. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Egyházközségünkben ennek az imacsoportnak 56 tagja van. Akik közös busszal szeretnének menni, (mindenkit szeretettel várnak) jelentkezzenek a plébánián
 7. A tanévkezdő szentmise – Veni Sancte szeptember 2-án, délelőtt 10 órakor lesz, 3-tól pedig kezdődnek a hittanórák. Már jelentkezhetnek a plébánián a leendő 1. osztályosok. A hittanórák rendjét is ezen a napon fogjuk elmondani.
 8. Szeptember 2-án, vasárnap 16.30 kor Németh Klaudia (gitár) és a Semmelweis Vonósnégyes hangversenye hallgatható meg a templomunkban. Ezzel a koncerttel köszöntik barátai és tisztelői a 85 éves Vásáry Tamást, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas magyar zongoraművészt, karmestert.
 9. Szeptember 2-án vasárnap kivételesen még este 7 órakor kezdődik a szentmise. Szeptembertől a péntek esti szentmisék fél hatkor, a szombat esti és a vasárnap esti szentmisék pedig este hat órakor fognak kezdődni.
 10. NaHallod! Találkozó lesz (nagyothallók és siketek számára) itt, Fóton, 2018. szeptember 14-én péntek 16 órától szeptember 16. vasárnap ebédig. A helyszín a Plébánia Közösségi Háza. A programról további információt a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
 11. Szeretettel köszöntjük a Gáspár, Ágoston, Beatrix, Erna, Rózsa, Erika, Hanga, Egyed, Egon, Rebeka és Dorina nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!