» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. szeptember 09

2018. szeptember 9.

HIRDETÉSEK

  1. Szerdánként, de fél 10-től Kismama-, és Baba-Mama Klubbot tartunk. Szeretettel várjuk a kismamákat és a gyermekükkel otthon lévő anyukákat.
  2. Szeptembertől a péntek esti szentmisék fél hatkor, a szombat esti és a vasárnap esti szentmisék pedig este hat órakor kezdődnek.
  3. Az első bérmálási oktatás ma, a 10 órakor kezdődő szentmise után lesz a plébánián.
  4. A Teréz Misszió (Imamozgalom a papokért) országos találkozója Egyeken lesz, szeptember 29-én. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Egyházközségünkben ennek az imacsoportnak 56 tagja van. Akik közös busszal szeretnének menni, (mindenkit szeretettel várnak) jelentkezzenek a plébánián
  5. NaHallod! Találkozó lesz (nagyothallók és siketek számára) itt, Fóton, 2018. szeptember 14-én péntek 16 órától szeptember 16. vasárnap ebédig. A helyszín a Plébánia Közösségi Háza. A programról további információt a hirdetőtáblán olvashatnak a kedves testvérek.
  6. Az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében az Oltáriszentségről szóló festménykiállítás nyílt a Pesti Vigadóban. Megtekinthető szeptember 26-ig, naponta 10 –19 óráig. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
  7. A Károlyi Kör szervezésében „Hűséggel az Egyházhoz és a történelmi Magyar Hazához - Mindszenty bíboros életútja és példája” címmel vetített képes előadás lesz a Közösségi Házban szeptember 18-án este fél 7-kor. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  8. Szeretettel köszöntjük a Nikolett, Hunor, Teodóra, Igor, Mária, Kornél, Szeréna, Roxána, Enikő, Melitta, Edit, Ditta és Ludmilla nevű testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!