» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. október 14

2018. október 14.

HÍRDETÉSEK

 1. Még lehet jegyeket vásárolni a Gondviselés Óvoda javára szervezett jótékonysági estre, ami 2018. október 26-án este 6 órától kerül megtartásra a Vörösmarty Művelődési házban. A zenét a mogyoródi Hangya zenekar szolgáltatja. A vacsorajegy ára 6000,- Ft, és lehet támogató jegyet is vásárolni 1000,- 3000,- 5000,- Ft os árban.
 2. Papírgyűjtésre buzdítjuk a kedves testvéreket. A plébánia udvarán felállított konténerbe lehet hozni az összegyűjtött papírt.
 3. Keresünk olyan vállalkozó szellemű embereket, akik szívesen bekapcsolódnának a hét végi idegenvezetésbe. A jelentkezőket felkészítjük a feladatra.
 4. A Károlyi Kör keretében október 16-án, kedden este fél hétkor Hit és gyógyítás címmel Dr Fodor Réka előadása lesz a Közösségi Házban. A doktornő néhány hete érkezett vissza orvosi missziójáról Nigériából. Mindenkit szeretettel várunk Dr Fodor Réka élménybeszámolójára.
 5. Október hónapban a reggeli szentmise után végzik a kedves testvérek az októberi ájtatosságot. Pénteken és vasárnap azonban az esti szentmise előtt lesz az ájtatosság.
 6. Köszönetet mondunk azoknak, akik adójuk 1%-át a templomunknak ajánlották fel. Az így befolyt összeg ebben az évben 294.902,- Ft volt. (Sajnos ez több, mint 100.000,- Ft-al kevesebb az előző évieknél.)
 7. Legközelebb november 8-án, csütörtökön este 7 órakor lesz Férfisátor találkozó a Közösségi házban. Szeretettel várunk minden 18 évesnél idősebb férfit! A téma: a férfi helye és feladata a családban.
 8. A síremlékek megáldását november 1-én du. fél 3-tól végezzük a katolikus temetőben. Már lehet jelentkezni rá a plébánián. Kisalagon megbeszélés szerinti időpontban végezzük a síremlék megáldást.
 9. Az elsőáldozásról készült fényképek még rendelhetők a plébánián.
 10. Ma a délelőtti szentmise után bérmálási oktatás lesz a plébánián.
 11. November 17-én, szombaton látogatást szervezünk a Rákoskeresztúri Köztemető 301-es parcellájába. Reggel 9-kor indulunk autókkal a plébánia elől. Akinek nincs autója, de szeretne jönni, jelentkezzen a plébánián. Az is jelentkezzen, akinek autójában lesz üres hely.
 12. Egyházközségünk idősebb tagjait november 19-én, hétfőn de. 10 órakor köszöntik óvodásaik a Közösségi Házban! Kérjük, minél többen jöjjenek el a kedves testvérek.
 13. Jövő vasárnap, a hónap 3. vasárnapján délután 4-től 6 óráig szentségimádás lesz a temlomban. Várjuk a kedves testvéreket a közös imádságnak erre az alkalmára.
 14. Szeretettel köszöntjük a Teréz, Gál, Aurélia, Hedvig, Hédi, Lukács, Nándor, Vendel és Orsolya nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!