» Tovább


» Tovább


» Tovább


» Tovább

Belépés

»
x

Hirdetések 2018. december 16

2018. december 16.

HIRDETÉSEK

 1. Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk bekapcsolódni a Szentségimádás iskolája című programba. Két turnust fogunk indítani, az elsőn inkább a felnőtteket, a másodikon pedig a fiatalokat várjuk szeretettel. A kitett űrlapon még lehet feliratkozni. Az első kurzus januárban kezdődik.
 2. Örömmel jelezzük, hogy megjelent az egyházközség Évkönyv a 2017. évről. Az előállítási költség 1600 Ft, de kedvezményes áron, 500 Ft-ért megvásárolható a templomban és a plébánián. Ugyancsak megvásárolható a 2019. évi egy oldalas egyházközségi naptár is 200 Ft-ért.
 3. Ezen a héten még lesznek hajnali misék. ¾ 6-tól szentgyónási lehetőség van.
 4. Ma a 10 órás mise után nyílik meg Kocsi Márta, Kopp Csaba és Varga József kiállítása. A kiállított karácsonyfadíszek a templomban megvásárolhatók lesznek.
 5. A mai napon, a hónap 3. vasárnapján délután 4-6-ig szentségimádás lesz a Közösségi házban.
 6. December 22-ig a Nemzeti Színházban Mára kiállítás látható Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 7. Az épülő óvodánk melletti telek rendezésére és lomtalanítására várunk főleg férfiakat a héten bármelyik napon. Jelentkezni Erdei Attilánál és a plébánián lehet.
 8. Városunk adventi programjai a hirdetőtáblán olvashatóak
 9. Már lehet irodai időben szentmiséket íratni a jövő esztendőre. A szentmise mondatás stóladíja januártól 2000,- Ft lesz.
 10. Hamarosan vége az évnek. Köszönetet mondunk azoknak, akik rendezték már egyházközségi hozzájárulásukat. Akik még nem tették meg, azok a szentmise után a Lucentius kápolnánál, vagy irodai időben a plébánián megtehetik. Köszönjük!
 11. Már most jelezzük, hogy ministránsokat és fáklyás lányokat várunk az éjféli misére és a karácsony napi ünnepi szentmisére.
 12. December 24-én du. 3 órakor, szokás szerint, pásztorjátékot adnak elő gyermekeink.
 13. Szombaton, 22-én de. 9-től várjuk a diákjainkat és szüleiket szentgyónásra a templomba.
 14. Szeretettel köszöntjük a Lázár, Olimpia, Auguszta, Viola, Violetta, Teofil, Tamás, Anikó, Zénó, Tifani, Viktória, Niké nevű kedves testvéreinket, akik a jövő héten ünneplik névnapjukat. Isten éltesse őket!